Krása

Úžasné vlastnosti oleja z japonskej kamélie

Malý kozmetický zázrak!
Hovorí sa, že kaméliový olej pomáha znižovať oxidačný stres a poskytuje prirodzenú ochranu pred poškodením voľnými radikálmi. So svojimi zmäkčujúcimi a antioxidačnými vlastnosťami sa musí olej zo semien kamélie jednoducho stať nutnosťou vo vašej kozmetickej starostlivosť o pokožku. Či už hľadáte bohaté pleťové vody alebo prírodný odstraňovač make-upu, olej z kamélie je jednoznačne to, čo potrebujete!
Tu je niekoľko užitočných dôvodov, prečo by ste mali zvážiť použitie oleja v každodennom živote:

květ

  1. Je to prírodný hydratačný prostriedok

Pozitívne kožné výhody kaméliového oleja vyplývajú z bohatých živín, ktoré v sebe obsahuje. Ľahko a hladko sa vstrebáva do vašej pokožky, čo ocenia najmä tie, ktoré nenávidíte príliš mastný pocit na koži. Navyše, vzhľadom na jeho vysoký obsah kyseliny olejovej, je tento olej veľkým prírodným hydratačným činidlom. Ponecháva pokožku jemnú a hladkú. Aj keď máte na svojom tele nejaké hrubé vrstvy kože, ako sú napríklad lakte, kolená alebo päty, aplikácia niekoľkých kvapiek oleja z kamélie na postihnuté miesto vám pomôže vyhladiť a zmäkčiť zhrubnutú kožu.

  1. Má silné vlastnosti bojujúce proti starnutiu kože

Ako jedna z prírodných a organických prísad s anti-aging vlastnosťami, výhody kožného oleja z kamélie sa rozširujú až po minimalizáciu výskytu vrások a jemných čiar na vašej pleti. Protizápalové vlastnosti a vysoký obsah vitamínu E v oleji ponúkajú prirodzenú ochranu pokožky a zvyšujú jej hojenie.

koupel

  1. Prírodná prísada do opaľovacích prípravkov

Existujú niektoré oleje, ktoré v sebe prirodzene obsahujú faktor SPF. Z tohto dôvodu niektorí odporúčajú pridanie oleja z kamélie do receptúry na ochranu proti slnečnému žiareniu alebo sa odporúča zmiešať olej s opaľovacím krémom. So svojimi antioxidačnými vlastnosťami dokáže bojovať proti voľným radikálom a znížiť príznaky poškodenia kože spôsobeného slnkom.

Ohodnoťte příspěvek